Diensten

We bieden een breed scala aan diensten. Natuurlijk zijn deze diensten slechts een voorbeeld van wat we u kunnen leveren. Wij geloven in maatwerk, samen met u besluiten we de exacte inhoud van onze dienstverlening. Onderstaand vindt u een aantal van onze diensten. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij vertellen u graag meer over de verdere mogelijkheden.

Aanleg & Retrofit

Wij kunnen voor u volledige regeltechnische installaties leveren, installeren en onderhouden. Dit kan zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Meer over aanleg & retrofit:

Meer leren

Beheer & Onderhoud

Beheer en onderhoud is essentieel om uw gebouw in goede conditie te houden. We gaan graag pro actief aan het werk met uw gebouw, we registreren en grijpen in wanneer noodzakelijk.

Meer over beheer & onderhoud:

Meer leren

Energiemanagement

Door de installaties in uw gebouw tot in het detail te bestuderen kunnen wij u helpen uw energie te managen. Dit kunnen wij gedeeltelijk automatisch.

Meer over energiemanagement:

Meer leren

Gebouw AI

Door alle bestaande techniek te koppelen aan AI (Artificial Intelligence) kunnen wij ons systeem toestaan om de werking van een gebouw te analyseren en optimaliseren. Dit kan op basis van een aantal uitgangspunten zoals comfort, energieverbruik en veiligheid.

Meer over gebouw AI:

Meer leren

Omgevingsintegratie

Wij zijn van mening dat de omgeving van een gebouw betrokken moet worden bij de installatie, hierbij valt te denken aan de toevoer van ‘frisse’ buitenlucht. Dit is mogelijk met onze Citybox.

Meer over omgevingsintegratie:

Meer leren

Optimalisatie van installaties

Berekeningen leiden in theorie tot een ideale installatie voor uw gebouw. De praktijk is vaak minder rooskleurig. Met onze slimme optimalisatie kan uw installatie weer tiptop gaan functioneren.

Meer over optimalisatie van installaties:

Meer leren

Smart building advies

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met veel vragen rond gebouwen en techniek. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten zetten we altijd de gebruiker centraal. Zonder een focus op de mens voegt techniek tenslotte niets toe.

Meer over smart building advies:

Meer leren