Aanleg & Retrofit 

Wij kunnen uw volledige gebouwautomatisering leveren, installeren en onderhouden. En natuurlijk zowel bij nieuwbouw als renovatie. Bij de aanleg van een nieuwe installatie kunnen wij adviseren bij het ontwerp. Onze software kan de overgang van ontwerp naar realisatie naadloos stroomlijnen. Maar ook als u reeds een moderne installatie heeft kunnen wij deze meestal upgraden zonder veel te vervangen. Dit noemen wij retrofit.

 

Integrale aanpak 

ACS Connected Buildings onderscheidt zich door een integrale duurzame aanpak. Wij geloven dat het zinloos is de kwaliteit van een installatie alleen te beoordelen bij de oplevering. Dit is tenslotte slechts een momentopname. En bovendien een moment waarop het pand nog geen dag gebruikt is. Betrokkenheid én verantwoordelijkheid voor de langere termijn zijn daarom cruciaal. Onze datagedreven techniek maakt het mogelijk om hierbij niet alleen van menselijke waarneming afhankelijk te zijn. Wij houden continu een digitale vinger aan de pols bij het functioneren van uw installatie.

 

Retrofit 

Retrofit is het upgraden of vervangen van een bestaande installatie. Onze retrofit heeft één groot voordeel: wij kunnen ons systeem koppelen met vrijwel elk bestaand systeem. Er hoeft geen nieuwe basis gecreëerd te worden. Dit bespaart veel kosten en realiseert dat u geen (onnodige) upgrades aan hoeft te schaffen bij de eerste leverancier. Bij onze retrofit worden alle systemen standaard voorzien van onze nieuwste software en maandelijks voorzien van nieuwe features. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op