Beheer en onderhoud 

Beheer en onderhoud is essentieel om uw gebouw in goede conditie te houden. We gaan graag proactief aan het werk met uw gebouw, we registreren en grijpen in wanneer noodzakelijk. De rol die wij spelen op het gebied van beheer en onderhoud is aan u, maar ons systeem geeft ons de mogelijkheid om al uw werk uit handen te nemen en eventuele onderhoudspartijen aan te sturen.

Op deze manier willen we u volledig ontzorgen.

Beheer 

We monitoren uw gebouw op afstand om de conditie van uw systemen te bepalen. Zo kunnen we onderhoud zelf op ons nemen of eventueel uitbesteden aan uw favoriete onderhoudspartij. Hiermee realiseren we een:

  • Stabiel binnenklimaat
  • Lage onderhoudskosten
  • Inzichtelijke rapportages

Kortom, alle zorgen zijn voor ons! U kunt met een gerust hart gebruik van uw gebouw maken.

 

Een voorbeeld 

Een voorbeeld: Wij zien in Climatics dat er een storing is m.b.t. een onderdeel van de installatie. Wij zorgen dat de melding opgepakt en opgelost wordt. Dat doen we conform de afspraken zoals die tussen u en ons besproken zijn. Ontzorgen en daadwerkelijk grip hebben op uw installatie, makkelijk contact via onze ticketservice en een langdurige samenwerking staan hierbij centraal.

Onderhoud 

Omdat we u graag willen ontzorgen, combineren we bij voorkeur het beheer van uw gebouw met het onderhoud. Hierbij plegen we wanneer nodig onderhoud aan uw installatie. Door de conditie en het functioneren van uw systemen slim te monitoren, hoeven wij alleen onderhoud te plegen wanneer het écht nodig is. Geen onnodige onderhoudskosten!

Slim onderhoud 

Ons slimme onderhoud wordt mogelijk gemaakt door onze eigen AI, wij noemen hem de digitale huismeester. Met onze digitale huismeester zijn we steeds beter in staat om in het kader van predictive maintenance (voorspellend onderhoud), vroegtijdig problemen vast te stellen. Door gebruik te maken van big data analyse, wordt bijvoorbeeld duidelijk dat een filter dichtslibt en vervangen moet worden. Of als een meting van een sensor niet overeenkomt met het gangbare patroon op basis van eerder gegenereerde data, dan weet de huismeester dat de sensor niet correct werkt. Zo kunnen wij een fout eenvoudig opsporen en verhelpen. Dit heet anomaly detection.

Met een onafhankelijke blik en resultaatgerichte adviezen helpt ACS u inzage te geven in de kwaliteit en waarde van uw gebouw. Graag gaan we in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op