Smart building advies 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met veel vragen rond gebouwen en techniek. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten zetten we altijd de gebouwgebruiker centraal. Zonder een focus op de mens voegt techniek tenslotte niets toe. Dezelfde filosofie hanteren we bij onze adviezen.

 

Techniek in gebouwen 

Dat techniek steeds belangrijker wordt in gebouwen is een feit. De drijvende krachten hierachter zijn facility management, installatietechniek en vastgoedbeheer. Elke discipline heeft zijn eigen uitdagingen en vragen. De opkomst van ICT in gebouwen creëert in een razend tempo nieuwe mogelijkheden. Niet alles dat kan is echter ook nuttig. De stormvloed aan aandacht voor deze thema’s maakt dat het voor gebouweigenaren en -gebruikers soms lastig is keuzes te maken. De praktijk is dat het bij thema’s als Internet of Things (IoT), Smart Buildings en Big Data nog vooral over praten gaat. Wij kunnen u helpen deze abstracte thema’s om te zetten in praktische toepassingen.

 

Advies

Wij kunnen u adviseren over:

  • Gebouwtechniek upgrades
  • Binnenklimaatverbeteringen
  • Onderhoudsadvies
  • Combineren en analyseren datasets
  • Integratie van FMIS systemen en GBS

 

Dit is slechts een kleine greep uit onze expertise. Wij geven u graag advies over uw specifieke situatie. Wilt u graag meer weten over onze adviezen of een adviesgesprek met ons inplannen?

Neem contact met ons op