Vastgoed 

In de wereld van het vastgoed beheer gaat het vaak om prijs per vierkante meter (m²). Panden moeten kostenefficiënt geëxploiteerd worden. Hoe gaat u om met de energietransitie en moderne ontwikkelingen als vastgoed beheerder?

Verduurzamen 

Voordat u als vastgoed beheerder kostenefficiënt kan verduurzamen heeft u inzicht nodig in de energieprestaties van uw gebouwen. Vaak is er in vastgoed al een groot aantal sensoren aanwezig welke hieraan een bijdrage kunnen leveren. Het verzamelen van de ‘big data’ uit uw gebouw is lastiger. Hier in kan ACS een rol spelen. Wij maken gebruik van ons slimme cloudbased gebouwbeheersysteem om alle data uit uw gebouw binnen te halen. Vervolgens wordt de data automatisch voor u gestructureerd en inzichtelijk gemaakt.

Climatics

Verbinden 

Door de data uit uw gebouwen te verzamelen en aan elkaar te verbinden kunnen wij u ondersteunen uw gebouw slimmer én energiezuiniger te maken. Ons platform Climatics is gebouwd om slimme elementen in een gebouw te verzamelen en met elkaar te verbinden. Hierbij kan u denken aan bewegingsmelders, uw reserveringssysteem of een sensor die de lift alvast nar beneden stuurt wanneer er iemand gebruik van wil maken. Uiteraard houden de mogelijkheden daar niet op, maar hoe zorgt een extra systeem ervoor dat u kosten bespaard in plaats van meer kosten maakt?

Energielabel-A

Energie- en kostenbesparende maatregel 

Door het sturen én optimaliseren van uw gebouwen kunnen wij u ondersteunen de prijs per m² verder omlaag te brengen. Ook wanneer uw gebouw nog niet ‘connected’ is hebben wij energie- en kostenbesparende maatregelen in de vorm van een zogenaamde ‘deep retrofit’. Dit houdt in dat wij u een totaaloplossing aanbieden om uw gebouwen te laten presteren volgens de normen van Energielabel A.

Meer informatie